loader image

Vad jag erbjuder

Jag har genom åren gjort väldigt många workshops, shower, event osv. Vilket jag både brinner för och livnär mig på. Nedan kan du läsa lite om hur jag jobbar och är du intresserad, maila eller ring mig alternativt fyll i forumläret så återkommer jag snarast!

Workshop

Jag erbjuder workshops och dansklasser inom Jazz, Modern, Hip hop, House, Koreografi och Jazz teknik. Mina workshops brukar blandas mellan allvar och humor, jag bjuder alltid på mig själv och älskar att träffa nya människor. 

Privatlektion

Jag kan ge dig privatlektioner inom de tekniker jag behärskar och kommer gärna med input före en tävling, uppträdande eller vad det nu kan tänkas vara. Jag utgår alltid ifrån dig och dina tidigare kunskaper och mitt motto “Det blir aldrig fel, bara annorlunda” brukar skapa en väldigt avslappnad atmosfär att utvecklas i!

Koreografi

Mitt största intresse inom dans just nu är att skapa koreografier. Att låta “kroppar tala själens språk” eller framföra ett budskap, utan ord. Jag skapar gärna skapar gärna stycken med viss epik eller humor och jag har stor erfarenhet av musikvideos och dyl.

Föreläsning

För några år sedan skapade jag och Tobias Barenthin Lindblad en föreläsning om hip hop:ens historia och kultur. Den köptes sedan in som turné och vi hade föreställningar te.x vid Dansmuseet i Stockholm, runt om i Gästrikland och på olika platser i Hälsingland. Jag har senare blivit ombedd att hålla föreläsningar om mitt liv som proffessionell dansare vilket har tagits emot med värme och jag kan därför tänka mig att arbeta vidare med detta. Kanske kan någon ha nytta av mina erfarenheter?

Event/Show

Jag har organiserat, planerat och genomfört ett flertal even i olika storlekar. Allt ifrån festivaler till dans-battles och turnéer. Behöver ni en konstnärlig ledare? projekt ledare? Hör av er!

 Jag har också stor erfarenhet av konserter och föreställningar i olika former och finns tillgänglig som dansare och/eller koreograf till vad ni än kan tänkas behöva.

Övrigt

Om det är något utöver det jag skrivit som du undrar över, eller om jag kan hjälpa dig med något annat – hör av dig!

Skicka en förfrågan

Jag är intresserad av

Den här sidan använder kakor (cookies) för att ge dig den bästa upplevelsen av sidan. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar och godkänner du användandet av dessa kakor (cookies).